No a la suspensió de l'activitat esportiva.

L'esport és part de la solució.


Som un servei essencial.

Les entitats signants ens oposem a les mesures decretades pel Govern que obliguen a la suspensió total de l’activitat esportiva i competitiva i al tancament dels equipaments.

L’esport es salut i els beneficis de la pràctica esportiva regular s’han fet evidents més que mail en els mesos de confinament.

El sector esportiu de Catalunya ha creat espais segur per practicar esport i estem preparats.

  • Hem elaborat protocols específics validats per la Secretaria General de l’Esport.
  • Hem adquirit material EPI a disposició tant de treballadors com de practicants.
  • Hem format les persones treballadores i voluntàries que participen en l’organització de l’esport.
  • Garantim el registre i la traçabilitat de tots els grups de contacte en la pràctica. Informem de totes les mesures a qualsevol persona intervinent en l’activitat.

La suspensió absoluta de l’activitat esportiva és la sentència de mort del teixit esportiu de Catalunya. Denunciem que cap de les mesures d’ajut anunciades a l’inici de la crisi sanitària per al sector esportiu encara no s’han fet efectives.

Ens posem a disposició de les autoritats competents per buscar solucions alternatives.

Signa aquest manifest per adherir-te a la causa

* indicates required

Responsable: UFEC // Finalitat: Per a les adhesions del manifest en contra del tancament d'instal·lacions i la suspensió de l'activitat esportiva. // Terminis de conservació: es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total d'aquests. // Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal. // Comunicacions comercials: D'acord amb la normativa vigent, la UFEC sol·licita el consentiment exprés per enviar-li comunicacions sobre el manifest i accions relacionades amb la reivindicació, i altres informacions d'interès de l'entitat per correu electrònic o altres mitjans equivalents. Podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials, enviant la seva sol·licitud al correu electrònic protecciodedades@ufec.cat.